Lesgeven en meer.

Algemeen

Lijkt het je leuk om een instrument zoals dwarsfluit, klarinet of saxofoon te spelen, of wil je de draad graag weer oppakken? Bel gerust voor een afspraak!

Ik geef les aan zowel beginnende als gevorderde tot vergevorderde muzikanten. Bij de gratis proefles gaan we kijken naar het doel of de doelen die je wilt behalen. Vervolgens ga ik je op de juiste manier begeleiden met de beste leerstof en middelen die er zijn.

Ik geef les van jong tot oud en beheers de stijlen jazz, funk, pop, rock en latin en wereldmuziek.

Les tarieven

Tarieven bedragen €20,00 voor leerlingen tot 21 jaar;
Voor leerlingen van 21 jaar en ouder €24,20 , dit is inclusief het wettelijk vastgestelde 21% btw- tarief. De les duurt bij mij 30 minuten op wekelijkse basis. Bij mij is het ook mogelijk om een les van uur te krijgen om de 2 weken. Dit kost €40,- excl. btw per les.

Groepslessen zijn ook mogelijk tot maximaal 3 personen. Deze sessies duren 45 minuten en kosten: €25 per persoon per groepsles.

Resultaten

Aan het eind van ieder lesjaar bied ik de mogelijkheid om een studio-opname/clip te maken van jezelf die je als mp3, wave of mp4 bestand thuis gestuurd krijgt. Dit zit inbegrepen in het lespakket. Dit is een extra optie en geen verplichting!

Voorbeeld:

Bekijk hieronder een voorbeeld van 3 van mijn saxofoonleerlingen: